Bavimo se organizacijom brodskih izleta, domjenaka, svadbi, proslava i sl.
Tijekom ljetne sezone stacionirani smo u Novigradu ili u Istri - zapadna i istočna obala do otoka Krka. Molimo predstavnike agencija i voditelje grupa da se jave prilikom boravka u Istri. Cijenjene upite slati na e-mail.

Cjelodnevni brodski izleti tipa fish picnic

Najtraženiji su cjelodnevni izleti s ručkom. Dajemo neke standardne itinerere koji se mogu i modificirati u skladu s vašim zahtjevima ako se radi o privatnom aranžmanu za grupu. U ovom odlomku opisujemo 4 izleta koji za cilj imaju grad Rovinj i Limski Kanal, jedan koji za cilj ima otok Cres i jedan koji za cilj ima otoke Krk i Cres. Tijekom vožnje se na brodu pripravlja i servira ručak (fish picnic). Više detalja o ovim izletima može se dobiti odabirom polazišta iz gornje navigacijske trake. Sve izlete dostupne za internetsku rezervaciju, možete naći ovdje.

1. Polazak u 9:30 iz luke Umag.
Brod DelfinPiće dobrodošlice. Panoramska vožnja brodom uz zapadnu obalu Istre, prolazeći pokraj Novigrada, Poreča i Vrsara. Dolazak u Rovinj, gdje se ostaje 2 sata. Nakon toga slijedi panoramska vožnja Limskim kanalom, gdje se u vožnji poslužuje ručak. Nakon toga, brod ide prema Poreču, gdje je pauza 1,5 sat. Povratak u luku Umag oko 18:30 sati. Detaljniji opis izleta.

2. Polazak iz Novigrada oko 9:00.
Rovinj Panoramska vožnja uz obalu Istre, kroz otoke, te Limskim kanalom do Piratske pećine. Kraća pauza. Nastavak vožnje i dolazak u Rovinj. Slobodno vrijeme za razgled grada. Ručak, te polazak. Dolazak u Vrsar, te odmor ili kupanje. Povratak u Novigrad 18:00. Detaljan opis brodskog izleta iz Novigrada s kupanjem na Piratskoj Pećini.

3. Polazak iz Poreča oko 9:30.
Lim fjordPanoramska vožnja uz obalu Istre, kroz otoke, dolazak u Rovinj. Ručak, te slobodno vrijeme (2 sata) za razgled grada. Polazak iz Rovinja, panoramska vožnja Limskim kanalom do Piratske pećine. Dolazak u Vrsar, odmor i kupanje (1 sat). Povratak u Poreč oko 16:30. Detaljniji opis izleta.

4. Polazak iz Pule oko 9:00.
Nacionalni Park BrioniPanoramska vožnja uz Brijune, bez iskrcaja, zatim uz obalu Istre do Poreča, kratka pauza bez iskrcaja, nastavak vožnje Limskim kanalom do Piratske pećine. Kratka pauza. Ručak. Dolazak u Rovinj, slobodno vrijeme za razgled grada. Polazak iz Rovinja i dolazak u Barbarigu. Pauza za kupanje i odmor. Povratak u Pulu oko 18:00 sati. Ovdje je detaljan opis izleta.

5. Polazak iz Rapca oko 10:00.
Kristalno čista voda na plaži Valun na otoku Cresu Panoramska vožnja do Cresa, iskrcaj u mjestu Valun. Moguće kupanje. Ručak. Dolazak u grad Cres, razgled grada s vodičem te slobodno vrijeme. Povratak u Rabac oko 17:00 sati. Detaljniji opis izleta.

6. Polazak iz Opatije u 08:30.
Brod Jadera, OpatijaAperitiv i panoramska vožnja do mjesta Njivice, otok Krk (kupanje 2 sata). Vožnja na mjesto Beli, otok Cres, pauza od 2 sata, ručak, kupanje ili odlazak na vidikovac. Povratak oko 18:00. Detaljniji opis izleta.

Cijene ovih izleta su od 200 do 375 HRK.
Cijena najčešće uključuje: piće dobrodošlice, ručak, vodiča a ponekad i muziku te transfer autobusom.
Ručak na brodu je: svježa riba ili kotleti s roštilja, salata i kruh, te neograničena konzumacija vina i soka. Izleti se održavaju u periodu od travnja do listopada. Molimo da nam se jave zainteresirane grupe, ali i pojedinci.

Poludnevni izleti tipa fish picnic

Ovi izleti također uključuju pauzu za kupanje i roštilj na brodu, ali traju do 5 sati. Cijene su od 200 do 340 kuna za odrasle a uključuju piće dobrodošlice i ručak (glazba i vodič nisu obvezni). Ručak na brodu: meso ili riba s roštilja, salata i kruh, kao i neograničena konzumacija vina vode i soka. Postoje i varijante bez aperitiva, kao i s konzumacijom vina, vode i soka na cijelom putu. Izleti traju od travnja do listopada.

1. Fish picnic s polaskom iz Vrsara u 12:00.
Brod Bolivar, Vrsar.Piće dobrodošlice te vožnja prema Rovinju. Po dolasku, ručak na brodu i pauza od oko 2 sata. Slijedi vožnja Limskim kanalom, pristajanje na Piratskoj Pećini, kupanje. Povratak u luku oko 17:00.
Detaljniji opis izleta.

2. Fish picnic s polaskom iz Fažane u 10:45.
Brod Srebreno, PulaPiće dobrodošlice, te vožnja na otok Sveti Jerolim (Brijuni). Pauza od 2 sata, kupanje. Ručak na brodu. Panoramska vožnja arhipelagom. Povratak u luku oko 15:45.
Detaljniji opis izleta.

3. Fish picnic s polaskom iz Pule u 12:00.
Brod Korkyra, PulaPiće dobrodošlice i vožnja brijunskim arhipelagom. Dolazak na otok Sveti Jerolim. Ručak na brodu. Pauza od 2 sata za kupanje. Povratak u luku oko 17:00.
Detaljniji opis izleta.

4. Fish picnic s polaskom Medulina u 12:00.
Brod Sandra, Medulin.Piće dobrodošlice i vožnja na rt Kamenjak. Kupanje na otvorenom moru. Ručak na brodu. Otok Ceja, druga pauza za kupanje. Povratak u luku oko 17:00.
Detaljniji opis izleta.

Izleti s traženjem delfina u Istri

Traženje dupina u IstriU Istri i u Kvarnerskom zaljevu popularni su i izleti s promatranjem dupina. Posebno su pogodni za obitelji s djecom. Izleti obično traju od 2 do 3 sata i cijene su od 150 do 300 HRK za odrasle. Cijena ne uključuje ni hranu ni piće. Nema jamstva da će se dupini pronaći, no ponekad takav izlet može biti vrlo atraktivan, kao što pokazuje ovaj spot snimljen negdje u Jadranskom moru između otoka Raba i Cresa.
Da biste odabrali najbližu luku, na gornjoj navigacijskoj traci odaberite grad i saznajte konkretne informacije, rasporede i cijene.
Također, možete koristiti sljedeći pregled:

1. Zalazak sunca s dupinima (oko 3 sata, uz večeru)
Start oko 18:00 sati. Piće dobrodošlice. Potraga zai dupinima između otoka arhipelaga Brijuni. Povratak u luku u 21:00. Cijena ovih putovanja iznosi 220 HRK po odrasloj osobi. Uključeni su hrana i piće. Evo opisa takvih izleta s polascima iz: Fažane i Pule. U varijanti s polaskom iz Medulina, dupine će se tražiti ​​na području Donjeg Kamenjaka. Tu je i kratka pauza za kupanje.

2. Traženje dupina brodom sa staklenim dnom (oko 3 sata)
Polazak oko 11:30 sati. Piće dobrodošlice. Traženje dupina (između obale i otoka Cresa) izvodi se s brodom staklenog dna i uz predstavljanje ronioca. Povratak u luku u 14:00 sati. Cijena ovih putovanja je 150 HRK po odrasloj osobi. Bez hrane. Ovaj izlet kreće iz Rapca.

3. Zalazak sunca s dupinima (oko 2 sata)
Polazak oko 18:30. Piće dobrodošlice. Traženje dupina duž istarske obale prema Limskom Kanalu. Povratak u luku u 20:30. Cijena ovih putovanja iznosi do 200 HRK po odrasloj osobi. Hrana nije uključena u cijenu. Evo opisa takvih izleta s polascima iz: Novigrada, Poreča, Vrsara, Rovinja.

Jednodnevni izleti iz Umaga, Poreča, Pule i Rovinja za Veneciju

Uključena je vožnja brzim brodom do Venecije, (gdje boravak traje oko 5 sati) povratak, stručnog vodiča te transfere do hotela, odnosno mjesta Vašeg smještaja. Cijena izleta u Veneciju u je od 500 HRK. Moguća je i vožnja u jednom smjeru.

Kratki izleti brodom

Ovi izleti mogu uključivati vožnju Limskim kanalom, panoramu Brijuna, ribarenje, vožnju između susjednih gradića, mogu biti dnevni ili noćni, a itinerer i cijena će se utvrditi po konkretnom upitu. Dnevni izlet tipa fish picnic traje minimalno 4 sata. Molimo da nam se jave grupe i individualci.

Parti-brodovi, vjenčanja, proslave rođendana i svečani domjenci

Party brodOvakvi izleti organiziraju se uglavnom privatno za grupe. Ukrcaj u bilo kojoj luci, a itinerer, tijek samog događaja, te zabava bit će dogovoreni u skladu sa željama naručitelja. Preporučujemo konzumaciju ribljih specijaliteta. Za svečane proslave živa glazba, tradicionalna i zabavna. Za zabave mladih DJ, karaoke, tombola, kviz. Ovaj video pokazuje brodski party (kod Poreča). Ovdje možete pronaći fotografije s brodskog partyja.

Meteorološki uvjeti za izlete

Utjecaj vremenskih prilika na izvođenje brodskih izleta je znatan. Kiša, ako je jaka, ne daje dobre uvjete za kupanje, a veći je problem je vjetar, jer stvara valove. Na zapadnoj obali Istre, dakle na području od Pule do Umaga povoljni su vremenski uvjeti dok traje sjeveroistočnjak (bura) ili jugoistočnjak (levanat) a nepovoljni za vrijeme jakog južnog vjetra (juga) ili čak srednje jakog jugozapadnjaka (garbin). Na istočnoj obali Istre te u Kvarneru, dakle području od Medulina do otoka Krka najopasniji vjetar je bura koja ovdje može biti vrlo jaka i razviti se dosta brzo.

Lim FjordRovinjBrod usidren u Lim Fjordu

Sveta Eufemia, RovinjDvorac na otoku Sveti Nikola ispred PorečaUnutrašnjost crkve Sv. Eufemia

Svi organizatori putovanja dužni su pridržavati se zakona i propisa o epidemiji COVID-19. Također, možete otkazati svako putovanje po dolasku na ukrcaj, ako mislite da uvjeti socijalne udaljenosti nisu primjereni. U tom slučaju, agencija će vratiti uplaćena sredstva (ako su plaćena). Agencija neće vratiti sredstva uplaćena drugim poduzetnicima niti snositi odgovornost za posljedice provođenja ili otkazivanja putovanja.
Za više informacija o izletima iz Pule, Rovinja, Vrsara, Poreča, Novigrada, Umaga,pošaljite e-mail ili nazovite (može i WhatsApp, Viber i FaceTime) direktno Renatu na +385989485604 ili Nenada na +38598232083. Više o EXCURSIONS AND SERVICES HEINRICH, HR-AB-01-21010132257. Opći uvjeti putovanja su ovdje.