Szervezünk hajókirándulásokat, vacsorákat, esküvőket, ünnepségeket stb. A nyári szezonban Novigradban vagy Isztrián-nyugati parton állomásozunk. Meghivjuk az ügynökségek képviselőit és a csoportvezetőket, hogy látogassanak el hozzánk mig Isztrián tartózkodnak. Kérdéseiket e-mailben továbbitsák e-mail.

Isztria, egésznapos hajókirándulások

Legkeresettebbek az egésznapos hajókirándulások amelyekhez szabványos útvonalakat biztositunk, melyek az ön igényeinek megfelelően módosithatók.

 

1. Indulás 09:30 Umag kikötőjéből.

Hajó DelfinÜdvözlő ital. Panorámás hajóút Isztria nyugati partján, Novigrad, Porecs és Vrsar mentén. Megérkezés Rovinyba ahol 2 órát időzünk. Ezután a Limski csatornán egy panorámás út amely idő alatt ebédet szolgálunk fel. Ezt követően a hajó Porecs felé tart, ahol 1,5 órát időzünk. Ez az idő városnézésre vagy fürdőzésre használható. Visszatérés az Umag kikötőbe kb. 18:30-ra van tervezve.

 

2. Indulás Novigradból 9.00 körül.

Hajókirándulás RovinjbaPanorámás út Isztria partmentén, szigeteken át a Limski csatornán a kalóz barlangig. Rövid szünet. Az út folytatása, majd megérkezés Rovinyba. Szabadidő városnézésre. Ebéd majd indulás. Érkezés Vrsarba, itt pihenés vagy fürdőzés. Visszatérés Novigradba 18.00.
A kirándulás részletes leírása.

 

3. Indulás Porecból 09.30 körül

Lim fjordPanorámás út az Isztria partja mentén, a szigeteken keresztül, Rovinjba érkezés. Ebéd, majd szabadidő városnézésre. Indulás Rovinjból, majd panorámás út a Limski csatornán. Megállás a kalóz barlangnál, pihenés és fürdőzés. Visszatérés Porečba 17.30 körül.

 

 

4. Indulás Pula-ról 9.00 körül

Nemzeti Park BrijuniPanorámás út a Brijun-ok mentén,kiszállás nélkül, azután Isztria partja mentén Porec-ig, rövid megállás kiszállás nélkül, továbbutazás a Limski csatornán a kalóz barlangig. Rövid szünet. Ebéd. Érkezés Rovinj-ba, városnézési lehetőség. Indulás és Barbarigába érkezés. Szünet fürdőzésre és pihenésre. Visszatérés Pula-ba 18.00 körül.
A kirándulás részletes leírása.

 

A KIRÁNDULÁSI ÁRAK 200 – 300 kn.

Az ár tartalmazza az üdvözlőitalt, ebédet, útvezetőt és zenét, valamint buszos szállitást.
Az ebéd a hajón: friss hal vagy rostélyos, saláta, kenyér valamint korlátlan mennyiségű bor és üditő. A kirándulások áprilistól októberig tartanak. Várjuk csoportok, de egyének jelentkezését is.

 

Delfinkereső kirándulások Isztrián

Delfinkereső kirándulások IsztriánDelfinek keresés is népszerű Isztrián és a Kvarner-öbölben. A kirándulások általában 2-3 óráig tartanak, és az ár 20 eurót tesz ki a felnőttek számára. Az ár nem tartalmazza az ételt és italt. Nem garantált a delfinek fellelése, azonban alkalmanként ezek a kirándulások nagyon atraktivak lehetnek ahogy ez a videón látható (az Adriai tengeren Cres és Rab szigete között).
A legközelebbi kikötő kiválasztásához válassza ki a várost a felső navigációs sávban, és keresse meg a pontos információkat, ütemterveket és árakat.

 

EGYNAPOS KIRÁNDULÁSOK VELENCÉBE, UMAG, POREC, PULA és ROVINJ-ból (a COVID-19 járvány miatt törölték)

 

Ezek az utak magukbafoglalják a gyorshajózást, kb. 5 órás ottartózkodást és a visszautat. Tartalmazza az útvezetőt és a szállitást a szálláshelyig. A velencei kirándulás ára 2019-ban 520 kn volt.

 

RÖVID KIRÁNDULÁSOK

Ezek a kirándulások tartalmazhassák a Limski csatornai utat, a Brijun-i panorámát, halászatot, a szomszédos városok közti utat, lehetnek nappali vagy éjszakai utak, de a pontos útiterv és ár a megbeszélés alkalmával lesz meghatározva. Várjuk csoportok és egyének jelentkezését.

ÜNNEPI VACSORÁK, LAKODALMAK, KERESZTELŐK, SZÜLETÉSNAPOK ÉS FIATALOK SZÓRAKOZÁSA

Party hajónAz indulás bármely kikötőből lehetséges, az alkalom részleteinek megbeszélése a megrendelő igényeivel lesz összhangban. Mi a halspecialitások fogyasztását javasoljuk. Az ünnepi összejöveteleken élő zene, hagyományos és popzene. A fiatalok összejövetelein DJ, karaoke, tombola és vetélkedők. Party hajón video (Pag sziget).

 

A kirándulások meteorológiai feltételei

Az időjárási körülmények kihatással vannak a hajókirándulások szervezésére. Az erős esőzés nem megfelelő idő a fürdőzésre, de nagyobb gond a szél ami előidézi az erős hullámzást. Isztria nyugati részén, Pula és Umag között jók az időjárási feltételek amig az északkeleti(bura) vagy a délkeleti (levanat) tart, de kedvezőtlen az erős déli szél (jugo) vagy a középerős délnyugati (garbin). Isztria keleti partvidékén és Kvarner-on, vagyis Medulin-tól Krk szigetig a bura a legveszélyesebb szél, ami nagyon erős tud lenni és gyorsan keletkezik.

Lim FjordRovinjA hajó a Lim fjordban van

Szent Eufémia, egy templom RovinjbanVár a Sveti Nikola szigeten, Porec előttA Szent Eufemie templomban


Részletesebb tájékoztatásért a Isztriaból induló kirándulásokról forduljon hozzánk e-mailben vagy telefonon (WhatsUp, Viber és FaceTime) ezenkivül Renátát a +385989485604 vagy Nenad-ot a +38598232083 számokon. Általános feltételek.