Brodski izleti iz Fažane

Opis izleta

Fish picnic s posjetom nacionalnom parku Brijuni

Nacionalni park Brijuni: afričke zebre.Polazak oko 9:00 iz Valbandona, iz lučice kod auto-kampa Bi Village. Izlet se izvodi brodom Srebreno, dužine 18 a širine 4 m. Panoramska vožnja kroz luku, te kroz Brijunski arhipelag. Dolazak u Nacionalni Park Brijuni, na otok Veli Brijun. Razgled otoka električnim vlakom te pješke sa stručnim vodičem u trajanju 3 sata i 30 minuta. Dolazak na otok Sveti Jerolim. Ručak u restoranu. Pauza za kupanje od oko 2 sata. Povratak oko 16:00 u luku.
Cijena za odrasle: 450 HRK (59,73 €) i uključuje: ulaznicu nacionalni park (vožnja električnim vlakom, stručni vodič), ulaznicu za otok Sveti Jerolim, te ručak. Ručak je: riba ili kotleti s roštilja, salata i kruh, a konzumacija pića u restoranu se naplaćuje. Vegetarijanski meni treba unaprijed najaviti. Jezici vodiča su: hrvatski, engleski i njemački.
Molimo, rezervirajte najmanje 48 sati unaprijed.

Web rezervacija

Fish picnic oko Brijuna s kupanjem

Brod Srebreno, Pula.Polazak oko 10:45 iz lučice kod auto-kampa Bi Village, Valbandon. Izlet se izvodi brodom Srebreno. Po ukrcaju, piće dobrodošlice, te vožnja do otočića Sveti Jerolim iz Brijunskog arhipelaga. Po dolasku, pauza za kupanje (2 h) i ručak na brodu. Panoramska vožnja arhipelagom. Povratak oko 16:00.
Cijena za odrasle je 280 HRK (37,16 €) i uključuje: ulaznicu za kupanje na otok Sveti Jerolim, piće dobrodošlice, ručak, te vino, mineralnu vodu i sok tijekom cijele vožnje. Ručak na brodu je: riba ili kotleti s roštilja, salata i kruh. Postoji i vegetarijanski meni. Moguće su on-line rezervacije.

Web rezervacija

Sveti Jerolim je mali otočić površine 0,125 četvornih kilometara s plažom duljine 1.554 km. More je vrlo prozirno i čisto.

Fish picnic u Rovinj, Limski Kanal i Vrsar

Lim Fjord.Brod: Melisa polazi oko 9:00 iz Pule te kreće oko 9.30 iz luke Fažana (Brionska 10). Panoramska vožnja uz obalu Istre, Limskim kanalom. Dolazak u Vrsar, ručak, iskrcavanje, odmor za kupanje ili razgled starog grada (2 h). Dolazak u Rovinj, slobodno vrijeme za razgled grada (2 h). Povratak u Fažanu oko 17.00 sati. Ovdje je detaljan opis ovog izleta.

Cijena za odrasle je 300 HRK (39,82 €), te uključuje ručak s pićem, vodiča. Ručak na brodu: riba ili kotleti s roštilja, salata i kruh, te neograničena konzumacija vina, mineralne vode i soka. Za polazak iz luke Fažana (minimalno 6 osoba), molimo kliknite ovdje:

Web rezervacija

Na isti izlet moguće je doći organiziranim autobusnim prijevozom u luku Pula i natrag, po cijeni od 330 HRK (43,80 €). Za rezervaciju, izaberite polaznu točku autobusa. Izbornik je na početku namješten na recepciju auto kampa Bi Village u Fažani, ali vi možete izabrati početnu stanicu po volji od Peroja do Štinjana.

Web rezervacija

Fish picnic Medulin-Kamenjak-Porer-Ceja

Izlet na Porer i Kamenjak.Prijevoz autom ili autobusom počinje oko 11:00 za područje Fažane, a polazak broda iz luke Medulin je u 12:00. Izlet sadrži panoramu svjetionika Porer, ručak na brodu te 2 pauze za kupanje: na moru ispred Kamenjaka i na otoku Ceja. Povratak na polaznu točku u Fažani je oko 17:40. Detaljniji opis ovog izleta možete naći ovdje.

Cijena za odrasle je 280 HRK (37,16 €) i uključuje: prijevoz autobusom do broda i natrag, vodiča, aperitiv i ručak s pićem. Kliknite ovdje i izaberite polaznu točku autobusa po volji (izbornik je na početku namješten na Peroj):

Web rezervacija

Također, u visokoj sezoni moguća je i jutarnja varijanta od 09:00 do 15:00. Na ovaj način jutarnja varijanta traje 1 sat duže, što produljuje pauze za kupanje. Polasci autobusa u tom slučaju počinju u 07:55, a povratak autobusom na polaznu točku oko 15:30

Web rezervacija

Traženje dupina iz Valbandona

Traženje dupina.Polazak oko 18:00 iz Valbandona, iz lučice kod auto-kampa Bi Village. Izlet se izvodi brodom Srebreno. Vožnja kroz Brijunski Arhipelag. Dolazak na poziciju između otoka Vanga i Vrsar. Gledanje delfina. Povratak oko 20:00.
Cijena za odrasle: 250 HRK (33,18 €) i uključuje piće dobrodošlice i večeru. Večera se priprema i servira tijekom vožnje: riba ili kotleti s roštilja, salata i kruh, neograničena konzumacija vina, mineralne vode i soka.

Traženje dupina iz Fažane

Brod Kristina, Fažana.Polazak oko 18:00 iz luke Fažana, Brionska 10. Izlet se izvodi brodom Kristina, dužine 9 m. Vožnja kroz Brijunski Arhipelag. Dolazak na poziciju između otoka Vanga i Vrsar. Gledanje delfina. Povratak oko 20:00.
Cijena za odrasle je 150 HRK (19,91 €) i uključuje bezalkoholna pića kao: voda, kola i fanta.

Vrijeme polaska može se mijenjati ovisno o datumu, jer je najbolje da zalazak sunca padne u pola izleta. Može se također postaviti pitanje: je li sigurno da će delfini biti pronađeni. Odgovor je ne, ali i da takvi aranžmani mogu biti vrlo atraktivni, u što se možete i sami uvjeriti.

Jednodnevni izleti u Veneciju

Katamaran Anđela.Organizirani prijevoz do broda polazi s recepcije kampa Bi Village u Fažani (Valbandon) ili s autobusne stanice. Izleti katamaranom San Pawl polaze utorkom, petkom i nedjeljom iz luke Pula u 7:30 (check-in 7:00) od početka lipnja do polovice rujna. Izlet katamaranom Anđela, također polaze iz Pule, svakog utorka, ćetvrtka i subote. Cijene uključuju vodiča i autobusni prijevoz do broda, a ne uključuje hranu i piće. Konačne cijene i raspored će biti poslani na Vaš zahtjev. Molimo, rezervirajte najmanje 48 sati unaprijed.

Cijena (brod San Pawl, via Pula): 675 HRK (89,59 €) za odrasle a djeca do 14 godina plaćaju po uvjetima familijarnog paketa. Polasci autobusa u tom slučaju počinju u 06:45. Za raspored, molimo provjerite ovdje:

Web rezervacija

Cijena (brod Anđela, via Pula): 680 HRK (90,25 €) za odrasle, djeca do 14 godina plaćaju po 50 %, a djeca do 7 godina idu besplatno. Polasci autobusa u tom slučaju počinju u 06:50. Za raspored, molimo provjerite ovdje:

Web rezervacija

Glassboat Igor

Brod sa staklenim dnom: Igor.Najkraća pojedinačna vožnja kroz arhipelag Brijuni iz Fažane traje 90 minuta. Izaberemo li brod sa staklenim dnom, možemo razgledati podmorje, pa ovaj izlet postaje atrakcija za djecu.
Cijena je 170 HRK (22,56 €) za odrasle, a u cijeni su bezalkoholna pića. Za kupanje je potrebno doplatiti ulaznicu za otok Sveti Jerolim (ulaznica košta od 30 HRK (3,98 €)).

Web rezervacija

Panoramska vožnja brionskim arhipelagom

Vožnja na Brijune.Polazak oko 10:00 iz luke Fažana, Brionska 10. Izlet se izvodi brodom Kristina. Vožnja kroz Brijunski Arhipelag, oko svih 14 otoka. Izlet završava oko 12:00. Moguće je iskrcavnje na otoku Sveti Jerolim, uz doplatu ulaznice (30 HRK (3,98 €)). Povratak s otoka je besplatan. Vrijeme povratka potrebno je dogovoriti s posadom.
Cijena za odrasle je 150 HRK (19,91 €) i uključuje bezalkoholna pića kao: voda, kola i fanta.

Web rezervacija

Privatna vožnja brodom na Galebove Stijene (Stoja)

Galebove Stijene, Pula.Polazak iz luke Fažana oko 15:30. Vožnja Brijunskim arhipelagom, te prema Stoji, južno od pulske luke. Dolazak na Galebove Stijene. Sidrenje broda. Pauza za kupanje oko 1 sat. Moguće je skakanje s broda te sa stijena. Povratak oko 18:30.
Cijena je od 1800 HRK (238,90 €) za grupu do 12 osoba i uključuje piće tijekom vožnje.

Privatna vožnja brodom kroz Brijunski arhipelag

Brodica Elen, Fažana.Za male grupe, najbolji je privatni izlet s kupanjem bez ulaska u nacionalni park. Vožnja traje oko 1 sat i 45 minuta. Kupanje na otoku Sveti Jerolim (ulaznica košta od 25 HRK) i konzumacija pića su opcionalni. Vremena polaska su u 09:00, 12:00, 14:00 te 19:00 (delfini).
Cijena je od 1500 HRK (199,08 €) za grupu do 12 osoba. Cijena ne uključuje jelo ni piće. Za veće grupe, molimo kontaktirajte nas.

Parkiranje u Fažani

Najjednostavnije je parkirati pokraj stare tvornice "Badel", u Ulici 1. Maja, po cijeni od 8 HRK na sat, s naplatom na izlazu. Najjeftinije je parkiralište na izlazu iz Fažane prema Puli, iza marketa Plodine. Cijena je 20 HRK (2,65 €) na dan. Do Fažane se može doći i autobusom iz Pule, Umaga, Novigrada, Poreča itd.