Krk-Benetke

Najprej preverite pogoje potovanja za bolezen covid-19.
Pri vsaki varianti izleta so ladje moderne in opremljene s klimatsko napravo, z barom, omogoča se minimalno 5-urno bivanje v Benetkah, vodič v hrvaščini pa je na voljo na ladji in prvih 45 minut v Benetkah. Več o izletu in Benetkah.

Avtobusni prevoz je odpovedan zaradi covid-19,vendar katamaran odhodi iz Poreča, Pulja ali Rovinja. Po navedbah Googla je najbližje pristanišče Rovinj. Oddaljenost od Krka je 135 km ali približno 115 minut vožnje z avtomobilom.

Cena: 520 HRK za odrasle. Cena vključuje strokovnega vodiča.

Fish picnic z odhodom iz Krka ob 9.30

Mesto Rab Odhod: Krk ob 9:30. Pijača dobrodošlice in vožnja z ladjo proti otoku Rabu. Prihod v mesto Rab ob 11:30, zapusti se ladja in nadaljuje organiziran ogled mesta z vodičem, ki traja okoli 45 minut. Prosti čas do 13:30. Kosilo na ladji. Odhod iz Raba ob 14:00, proti otoku Pagu (Lun). Po prihodu, okoli 14:30, ogled 1500 let starih oljk, ki traja približno 30 minut. Nekaj prostega časa za kopanje z ladje ali na bližnji plaži. Odhod iz Paga okoli 16:00, panoramska vožnja ob otoku Galun in ob Stari Baški, kjer so najlepše plaže na otoku. Kopanje na Zlati plaži, približno 30 minut.
Povratek na Krk okoli 18:00

Cena: 300 kun za odrasle.

Cena vključuje: vodiča, aperitiv, kosilo na ladji (riba ali kotlet z žara, solata in kruh, ter konzumacija vina, vode in sokov) in avtobusni prevoz (maske za avtobus so obvezne zaradi COVID 19).

Za prosta mesta na ladji in rezervacijo, kliknite tukaj:

Obisk Nacionalnega Parka Brijuni

Za obiskovalce, ki želijo obiskati Fažano z lastnim prevozom (148 km iz Krka, samo 6 km iz Pule), ponujamo tudi online vstopnice za nacionalni park Brioni. Pri obisku tega nacionalnega parka je zmeraj potrebna najava, z izborom jezika vodiča. Več o obisku nacionalnega parka. Brijuni so odprti celo leto.

Enodnevni izlet na Plitvička jezera

Enodnevni izlet na Plitvička jezeraTo potovanje je odpovedano zaradi epidemije COVID-19. Ta ponudba velja samo po dogovoru in se izvaja v skupini najmanj šestih oseb.

Ta Nacionalni Park se nahaja 173 km iz Krka.

Plan poti:
Ure odhodov avtobusa so: ob 7:50 pri hotelu Corintia, čez cel otok Krk, ob 9:15 na avtobusni postaji v Omišlju. Sledi vožnja z nekoliko postanki. Po prihodu, voden ogled nacionalnega parka in kosilo v restavraciji.
Okoli 16:45 je predviden odhod nazaj, okoli 21:30 je približen čas prihoda v hotel.

Cena: od 545 kun za odrasle.
Cena vključuje: strokovno vodenje, prevoz s turističnim avtobusom, kosilo in vstopnico v nacionalni park.

Izletna sezona se začne marca in konča v prvi polovici novembra. Cene in urniki bodo poslani na vašo zahtevo.

Beneški karneval. Ogledate si lahko slike, ki opisujejo vzdušje plavajočega mesta.

GondoleCanal Grande v BenátkáchNa lesenih dokih v BenetkahKarneval


Za več informacij, pokličite Renatu na +385989485604 (i Nenad Heinrich na +38598232083) ali pošljite e-poštno zahtevo. Tukaj so splošni pogoji ekskurzij.