Brodski izlet: Krk-Venecija

Prije svega, provjerite uvjete putovanja zbog bolesti covid-19.
Brodovi su potpuno opremljeni, klima uređaj, bar. Takav izlet daje 5-satni boravak u Veneciji. Vodič na hrvatskom osiguran je na brodu i u Veneciji. Putovnica (ili EU ID) je obavezna!

Autobusni prijevoz iz Krka do luke polaska je otkazan, ali brodovi za Veneciju voze iz luka Poreč, Pula ili Rovinj.

Cijena: od 520 kn za odrasle
Cijena uključuje vodiča na hrvatskom na brodu i prvih 30 minuta u Veneciji.

Fish picnic s polaskom iz Krka u 9.30

Grad  Rab, otok Rab Polazak: Krk u 09:30. Piće dobrodošlice te vožnja brodom prema otoku Rabu.
Dolazak u grad Rab at 11:30, napušta se brod i organiziran je razgled grada s vodičem od oko 45 minuta. Slobodno vrijeme dol 13:30. Ručak na brodu.
Polazak iz Raba u 14:00 prem otoku Pagu (Lun).
Po dolasku, oko 14:30 razgledanje 1500 godina starih maslina u trajanju od oko 30 minuta. Kratko vrijeme za kupanje s broda ili na plaži u blizini. Polazak iz Paga oko 16:00, panoramska vožnja pokraj otoka Galuna i pokraj Stare Baške gdje su najljepše plaže otoka. Kupanje na Zlatnoj plaži oko 30 minuta.
Povratak na Krk oko 18:00.

Cijena: 300 kn za odrasle

Cijena uključuje: vodiča, aperitiv te ručak na brodu (riba ili kotleti s roštilja, salata i kruh, te konzumacija vina,vode i soka) i prijevoz autobusom do broda (maske za prijevoz autobusom obavezne su zbog COVID 19).

Za mrežnu rezervaciju, molim kliknite ovdje:

Za one koji žele saznati više o brodskim izletima iz drugih luka u Istri.

Posjeta Nacionalnom Parku Brijuni.

Za posjetitelje koji žele ići u Fažanu (148 km od Krka, a 6 km od Pule vlastitim automobilom nudimo i online ulaznice za Nacionalni Park Brijuni. Kod posjete ovom nacionalnom parku uvijek je potrebna najava uz izbor jezika vodiča. Više o posjeti nacionalnom parku. Brijuni su otvoreni cijelu godinu.

Jednodnevni izlet na Plitvička Jezera

Izlet na Plitvice Ovaj izlet je otkazan od 2020. zbog epidemije COVID-19. Ova ponuda vrijedi samo na upit i odnosi se na grupe od minimalno 6 osoba

Ovaj Nacionalni Park nalazi se 173 km od Krka.
Plan puta:
Vremena polazaka autobusa su: od 7:50 kod hotela Corintia preko cijelog otoka Krka do 9:15 na autobusnoj stanici u Omišlju. Slijedi vožnja s nekoliko pauza. Po dolasku, vođena tura po nacionalnom parku i ručak u restoranu.
Oko 16.45 se kreće prema natrag, a oko 21:30 je približno vrijeme dolaska u hotel.

Cijena: od 545 HRK za odrasle.
Cijena uključuje: stručnog vodiča, prijevoz turističkim autobusom, ručak, te ulaznicu u nacionalni park. (180 Kn = 24 eura).

Sezona izleta počinje u travnju i završava u prvoj polovici listopada. Cijene i raspored će biti poslani na Vaš zahtjev.

Karneval u Veneciji je jedan od najpoznatijih. Iako u veljači, prije nego krene sezona naših izleta, ove fotografije mogu
predstaviti atmosferu kraljice Jadrana.

Venecijanske maske, kao da s Krka idemo na drugu planetu.Gondole u Veneciji.Drveni dokovi Venecije.Venecija-detalj karnevala.

Za više informacija nazovite direktno (može i WhatsUp, Viber i FaceTime) direktno Renatu na +385989485604 ili Nenada na +38598232083 ili pošaljite e-mail. Opći uvjeti putovanja su ovdje.