Opatija: izleti brodom i Plitvice

Opis izleta

1) Opatija-Venecija

Katamaran  Prince of Venice.Prije svega, provjerite uvjete putovanja zbog bolesti covid-19. Brod je potpuno opremljen i klimatiziran. Takav izlet daje 5-satni boravak u Veneciji. Vodič na hrvatskom osiguran je na brodu i u Veneciji. Putovnica (ili EU ID) je obavezna!
Autobusni prijevoz iz Opatije do luke polaska je otkazan, ali brodovi za Veneciju voze iz luka Poreč, Pula ili Rovinj. Prema Googleu, najbliža luka je Rovinj. Udaljenost od Opatije je 84 km ili oko 72 minute vožnje automobilom.
Cijena za odrasle: 600 HRK (79,63 €) (uključeni vodič). Više o izletu i Veneciji.

2) Dnevni izlet iz Opatije na Krk i Cres

Brod Jadera, Opatija.Polazak broda u 08.45 iz Opatije. Cilj su Njivice, na otoku Krku. Pauza od 2 sata za razgled i kupanje. Slijedi vožnja prema mjestu Beli na otoku Cresu pa ručak na brodu. Nova pauza za kupanje od 2 sata te povratak prema Mošćeničkoj Dragi i Opatiji. Dolazak u Opatiju oko 18:00 sati. Pogledajte kratki video o izletu.
Cijena za odrasle: 350 HRK (46,45 €). Cijena uključuje piće dobrodošlice, kanape, ručak i vodiča.
Kliknite ovdje za mrežne rezervacije:

3) Dnevni izlet na Plitvička Jezera

Plitvička Jezera.Plitvice su udaljene 178 km od Opatije. Više informacija o Jezerima i izletu. Približni plan puta:
Sakupljanje putnika počinje u 06:30 u Mošćeničkoj Dragi i završava u 07:20 u gradu Rijeci. Slijedi vožnja preko Senja s pauzama. Po dolasku razgled sa stručnim vodičem od oko 4 sata. Oko 19:00 sati predviđen je povratak u hotel.
Cijena za odrasle u srpnju i kolovozu (visoka sezona): 630 HRK (83,62 €), inače 492 HRK (65,30 €). Cijena uključuje prijevoz komfornim turističkim autobusom, stručnog vodiča i ulaznicu u nacionalni park (do 250 HRK).

Za slobodna mjesta, koristite naš rezervacijski sustav. Trenutno, zbog epidemije covid-19, izlet se može rezervirati jedino na upit.

Za visoku sezonu (utorak i četvrtak) kliknite ovdje:

Mrežna rezervacija

Za nisku sezonu (svaki utorak) kliknite ovdje:

Mrežna rezervacija