Opis broda

Brod Melisa, Pula.Brod Melisa dugačak je 30 a širok 7 m, ima 4 wc-a, bar, kuhinju te otkrivenu terasu za sunčanje i natkrivenu s velikom tendom. Maksimalna brzina je 15 čvorova. Proizveden je u Italiji s izletničkom namjenom i opremljen suvremenim uređajima za navigaciju. Zahvaljujući modernoj konstrukciji i pogonu na 2 motora po 600 ks ima odličnu stabilnost i po uzburkanom moru. Vlasnik broda i organizator putovanja je obrt Cimera.

 

Plan izleta

Zemljopisna karta s ucrtanim planom izleta. Polazak iz Pule u 9:00. Panorama Brijuna bez iskrcaja, panorama Limskog Kanala do Špilje bez iskrcaja. Pauze: 2 sata u Vrsaru (kupanje ili slobodno vrijeme za vlastiti program) i 2 sata u Rovinju (razgled grada ili slobodno vrijeme za vlastiti program). Povratak u Pulu oko 18:00 sati.

Za izlete koji se izvode izvan ljetne sezone moguća je modifikacija programa, tako da se umjesto Vrsara posječuje Poreč u trajanju od 2 sata. Ukoliko koristite naš online-booking, prije rezervacije provjerite itinerar!

Vodič

Razgled Rovinja sa stručnim vodičem.Na ovom izletu, standardan je licencirani stručni vodič, koji opisuje mjesta na obali i otoke koje turisti vide s broda tijekom vožnje. Tijekom pauze u Rovinju izvodi se razgled grada sa zainteresiranim putnicima. Obavezni jezici su: hrvatski, engleski, njemački i talijanski.

 

 

Hrana i piće koji su uključeni u cijenu

Ručak na brodu u toku vožnje.Ručak se pripravlja i servira na brodu u toku vožnje (najčešće u Limskom Kanalu), a sastoji se od ribe skuše i pilećeg mesa s roštilja, kruha te kupus salate. Treća mogućnost je vegetarijanski meni. Ručak uključuje neograničenu konzumacija vina, mineralne vode i soka.

Cijena je 270,00 HRK za odrasle. Djeca od 0 do 5,99 godina ne plaćaju a od 6 do 13,99 plaćaju pola cijene. Djeca moraju biti u pratnji punoljetnih osoba. Kućni ljubimci i bicikli na upit.

 

Kako doći na brod?

Na izlet gosti mogu doći samostalno ili koristeći organizirani prijevoz.

Za goste koji dolaze sami, adresa je: Riva 8, 52100 Pula ali je bolja za navigaciju Katedrala Uzvišenja Blažene Djevice Marije na adresi: Trg Svetog Tome 2, 52100, Pula, koja se nalazi vrlo blizu broda. Parkiranje na ovoj adresi nije moguće.
Moguć je i organizirani prijevoz po cijeni od 30 HRK za odrasle, 15 HRK za djecu od 6 do 13,99 i besplatno za djecu od 0 do 5,99 godina. Standardna vremena polaska su: Peroj u 7:50, Fažana u 8:00, autokamp Bi Village 8:15, autokamp Brioni (i za Štinjan) u 8:30 za područja sjeverno od Pule. Za područja južno od grada, vremena polaska su: autokamp Stoja u 8:15, Punta Verudela i Horizont u 8:30. Iz područja Medulina, Pomera, Premanture i Banjola polazak je u 8:00. Dolazak na vašu adresu možemo dogovoriti na upit.
Gosti koji ne žive blizu Pule, trebaju znati da su slični izleti organizirani i iz drugih gradova u Istri.

 

Kako bukirati?

-Možete poslati upit. Mi odgovaramo ponudom po kojoj možete uplatiti cijeli iznos ili kauciju unaprijed a ostatak u gotovini na polasku broda.
-Možete poslati ime i prezime, broj mobilnog telefona te adresu u Hrvatskoj pa sve platiti na polasku. Agencija će provjeriti adresu pa prihvatiti prijavu.

-Potražite raspored, slobodna mjesta te mogući online booking za slijedeće varijante ovog izleta:

Za polazak iz luke Pula, molimo kliknite ovdje:
Za izlet s organiziranim prijevozom do broda i natrag (cijena je 300 HRK), molimo kliknite ovdje:

Ovom aplikacijom opisani su svi termini izleta, ali dodtna mjesta se mogu zatražiti e-mailom.
Putne karte (voucheri) mogu biti printane ili u elektroničkom obliku.
Sve konačne cijene i raspored će biti poslani na Vaš zahtjev.

 

Otok ispred Vrsara. Rovinj, tradicionalna izrada čipke.Rovinj, pogled s mora na stari grad.Unutrašnjost Crkve Svete Eufemije.

Rovinj, život na stubama.Rovinj, galerija u starom gradu. Aquarium u Rovinju-hobotnica. Aquarium u Rovinju: rak.

Za više informacija nazovite (može i WhatsUp, Viber i FaceTime) direktno Renatu na +385989485604 ili Nenada +38598232083, ili pošaljite e-mail. Više o EXCURSIONS AND SERVICES HEINRICH, HR-AB-01-21010132257. Opći uvjeti putovanja su ovdje.