A hajó leirása

Hajó Melisa, Pula.A hajó hossza 30 m és 7 m széles, a maximális sebessége 15 csomó, 4 wcs, bár, konyha és napozóterasz tartozik. Olaszországban gyártották, kirándulásokra tervezték modern navigációs eszközökkel. A modern konstrukciónak és a 600 lóerős kétütemű motornak köszönhetően a hullámzó tengerben is kiváló stabilitással rendelkezik.

 

Kirándulási terv

A kirándulások földrajzi térképe. Indulás Pula-ból 09:00-kor. Brijuni panoráma kiszállás nélkül, Lim csatorna panorámája a barlangig, kiszállás nélkül. Szünet Vrsar-ban: 2 óra (szabadidő) 2 óra Rovinj-ban (szabad idő). Visszatérés Pula-ba 18:00 körül.

 

 

Útvezető

Rovinj városnézés szakértői útmutatókkal.Ezen a kiránduláson szabványos, hozzáértő útvezető van aki leirja a hajóról látható helyeket és szigeteket. Szünetidőben Rovinj-ban városnéző sétára végigvezetik az érdekelteket. Kötelező nyelvek : horvát, angol, német és olasz.

 

 

Árba tartozó étel és ital

Ebéd a fedélzeten az út során.Az ebédet elkészítik és a fedélzeten szolgálják fel (leggyakrabban Lim csatorna), halból és grillezett csirkehúsból, kenyérből és káposzta salátaból áll. A harmadik lehetőség egy vegetáriánus menü. Az ebéd tartalmazza a bor, ásványvíz és gyümölcslé korlátlan fogyasztását.

A felnőttek ára 270,00 HRK. A 0 és 5,99 év közötti gyermekek nem fizetnek, és 6-tól 13,99-ig fizetik az ár felét. A gyermekeket felnőtt személyeknek kell kísérniük. Háziállatok és kerékpárok kérésre.

 

Hogyan juthatunk el a hajóhoz?

Azok részére akik magánszervezésben jönnek megadjuk a google térkép és utcák linkjeit. A cim: Riva 8, 52100 Pula, azonban a navigációhoz jobb a "Katedrala Uzvišenja Blažene Djevice Marije": Trg Svetog Tome 2, 52100, Pula, cim alatt amely közel van a hajóhoz. Ezen a cimen nincs parkolási lehetőség.
Szervezett szállítás a felnőttek számára is igénybe vehető, felnőtteknek 30 HRK, gyermekeknek pedig 15 HRK-6 és 13,99 év közötti korig , és a 0 és 5,99 év közötti gyermekek számára ingyenes. A szokásos indulási idők: Peroj 7:50-kor, Fažana 8:00-kor, Bi Village kemping 8:15, Brijuni (és Stinjan) kemping 8:30-kor a Pula-tól északra fekvő területeken. A város délre eső területein az indulás időpontjai: Stoja kemping 8:15-kor, Punta Verudela és Horizont 8:30-kor, Medulin, Pomer, Premantura és Banjole, indulás 8:00-kor. Az eljövetelt az Ön cimére kérésre lehetséges egyeztetni.

 

Hogyan foglalhat ?

-Kérést küldhet e-mailben. Megegyezünk azzal az ajánlattal, amellyel a teljes összeget befizetheti, vagy előleget befizetni, a fennmaradó részt pedig készpénzben a hajó indulásakor
-Elküldheti nevét, telefonszámát és cimét Horvátországban majd induláskor fizetni teljességében. Az ügynökség leellenőrzi az adatokat majd elfogadja a jelentkezést.
-Online foglalási rendszer:

Indulás Pula kikötőjéből:
Szervezett szállítás számára a hajóra (ár 300 HRK):


Utazási jegyek (utalványok) nyomtathatók vagy elektronikus formában is kinyomtathatók.

 

Sziget (Vrsar mellett). Rovinj.Rovinj.Szent Eufémia templom.

Rovinj.Rovinj, galéria. Aquarium, Rovinj. Aquarium, Rovinj.

Részletesebb tájékoztatást a kirándulásokról forduljon hozzánk e-mailben vagy telefonon (WhatsApp, Viber és FaceTime) ezenkivül Renátát a +385989485604 vagy Nenad-ot a +38598232083 számokon. Általános feltételek.