Vsi organizatorji potovanj morajo spoštovati zakone in predpise o epidemiji COVID-19.

Izleti s katamarani v Benetke

Najprej preverite pogoje potovanja za bolezen covid-19.
Iz Umaga začnemo z avtobusnim prevozom do Poreča (ali iz Pirana v Sloveniji). Od Umaga do Benetk ni direktne linije od leta 2021. Vožnja s ladjo Prince of Venice traja približno 2 uri in 45 minut. Več o izletu in Benetkah.
Transfer z avtobusom je organiziran od Novigrada do meje s Slovenijo, s krajev Kanegra, Savudrija, AC Pineta, Mojmir, Zambratija, Sol Polynesia in Stella Maris ter od hotelov Elite Koralj, Garden Istra, Aurora, Umag, Sipar, Kristal in iz avtokampov Umag, AC Finida, AC Park Umag, AC Mareda. Za ljudi, ki želijo iti iz Italije na Hrvaško v eni smeri kontrolne točke je pristanišče San Basilio v Benetkah.
Pomembno! Če to potovanje rezervirate prek spleta, nam morate poslati številko kupona, ki ste jo prejeli v e-pošti in za vse potnike, prosimo: imena in priimke, datum rojstva, državljanstvo, spol, število dokumentov zapotovanje (potni list ali id).
V ceno so vključeni lokalni avtobusni prevoz in vodnik.

Potovanje iz pristanišča Poreč.
To potovanje poteka vsako nedeljo z odhodom ob 7.30 (prijava ob 7.00) in povratkom ob 20.00 med začetkom avgusta in koncem septembra.

Potek izleta:
Transfer z avtobusom v Poreč.
07:30 Vstopna kontrola.
08:00 Odhod.
11:00 Prihod v Benetke in prosti čas za ogled.
16:30 Vstopna kontrola (Check-in, pristanišče San Basilio-Benetke).
17:00 Odhod.
20:00 Prihod v pristnišče.
Transfer z avtobusom v Umag.
CENA: 550 HRK za odrasle (return trip).

Za prostih mest in morebitno spletno rezervacijo, kliknite tukaj:

Potovanje iz pristanišča Piran (Slovenija).
To potovanje poteka vsako nedeljo z odhodom ob 8.00 (prijava ob 7.30) in povratkom ob 20.00 med začetkom avgusta in koncem septembra.

Potek izleta:
Transfer z avtobusom v Piran.
07:30 Vstopna kontrola.
08:00 Odhod.
11:00 Prihod v Benetke in prosti čas za ogled.
16:30 Vstopna kontrola (Check-in, pristanišče San Basilio-Benetke).
17:00 Odhod.
20:00 Prihod na odhodno točko.
Transfer z avtobusom v Umag.
CENA: 500 HRK za odrasle (return trip).

Za prostih mest in morebitno spletno rezervacijo, kliknite tukaj:

Ni mogoče pridobiti nobenih dodatnih datumov za ta izlet, razen tistih, ki so opisani v sistemu online rezervacije, vendar lahko poskusite zahtevati večje število mest po elektronski pošti v primeru, da zastopate skupino.

Enosmerni izlet z ladjo Prince of Venice.
Pri vožnji v eno smer je cena za odrasle 485 HRK, lokalni transfer z avtobusom je na voljo in vedno stane 30 HRK.

1.2) Potovanje s ladjo San Pawl. To potovanje odpovedano zaradi epidemije COVID-19).

2) Enodnevni izlet z ladjo (fish-picnic)

Ladja Delfin Odhod ob 09:30 iz pristanišča Umag. Ladja Delfin. Pijača dobrodošlice. Vožnja ob zahodni obali Istre, poleg Novigrada, Poreča in Vrsarja. Prvi premor je Rovinj, kjer se ostaja dve uri. Potem se gre proti Limskemu kanalu, kjer se med vožnjo postreže kosilo. Sledi vožnja proti Poreču, kjer je pavza 1,5 ure. Ta čas se lahko izkoristi za ogled ali kopanje. Povratek na odhodno točko je na urniku okoli 18:00.

CENA: 280 HRK, otroci 4-14 let 50 %, otroci 0-4 let, brezplačno.
Cena vključuje: kosilo s pijačo in pijačo dobrodošlice. Kosilo na ladji: predjed, na žaru ribe ali meso (in vegetarijanski meni), solata in kruh. Pijača: 0,25 l domačega vina, 0,25 l vode in za otroke 0,25 l sokov.
Poiščite prosta mesta:

Za odhod iz pristanišča Umag, kliknite tukaj:

Dodatni datumi in večje število mest za ta izlet, razen tistih, ki so opisane v sistemu online rezervacije, se lahko pridobijo po elektronski pošti. Več informacij o različnih vrstah ladijskih izletov iz drugih pristanišč.

 

3) Izlet z ladjo na Brione

To potovanje je bilo odpovedano od leta 2020 zaradi epidemije COVID-19.
Vsaki petak od 5. junija do 18. septembra gre izlet s brodom Astral do veličastnega arhipelaga Brijuni. Zbiranje gostov s področja Umaga se prične ob 9:10 v Kanegri in konča okoli 9:45 pri avtokampu Park Umag. Cestna razdalja do Poreča je okrog 31 km.

Odhod ladje iz pristanišča Poreč je okrog 10:30. Po prihodu na Veli Brijun sledi ogled nacionalnog parka Brijuni (cca. 3,30 h). Povratek v hotele je okoli 17:30.

Cena: 485 HRK in vključuje transfer z avtobusom, vodenje, aperitiv, ručak, vožnjo s ladjo in vstopnico za nacionalni park

Nudimo tudi online vstopnice za nacionalni park Brioni. Izlet poteka iz Fažane, ki se nahaja 75 km od Umaga, a 6 km od Pule.

 

4) Aquavision - katamaran s steklenim dnom – 2-urna vožnja

Aquavision Aquavision ponuja dvourno križarjenje ob umaški rivieri. Poleg mesta Umag, boste uživali v prekrasnem pogledu na Punto, Stella Maris in Katoro ter slavni svetilnik v Savudriji, najstarejši hrvaški svetilnik.
Plovilo Sv. Pelegrin ima stekleno dno, ki potnikom omogoča opazovanje podmorja med križarjenjem. Na zanimivih mestih bo potekal premor, tako da lahko gostje uživajo v podvodnih čereh, ribah. Tukaj so tudi potopljeno obzidje starega mesta Sipar, podvodni izviri sladke vode itd. Program vključuje tudi atraktivni show potapljanja s profesionalnimi potapljači. Poleg dnevne, podvodni reflektorji omogočajo tudi atraktivno nočno plovbo.

CENA: 100 kn, otroci 4-12 let 70 kn, otroci 0-4 godine pa brezplačno.
Cena vključuje: vodič, potapljača (diver show) in brezalkoholne pijače.
Poiščite več o datumih in prostih mestih na ladji za naslednje 3 različice:

Za izlete od 11:00 do 13:00, kliknite tukaj:
Za izlete od 16:00 do 18:00, kliknite tukaj:

Prosimo, pošljite nam e-pošto v primeru, da predstavljate večjo skupino.

 

5) Enodnevni izlet na Plitviška jezera

To potovanje je bilo odpovedano od leta 2020 zaradi epidemije COVID-19.
PlitviceNacionalni park Plitviška jezera je edinstven in svetovno znan naravni fenomen. Cestna razdalja od Umaga znaša okrog 280 km.

Načrt potovanja:
Časi odhodov avtobusa so: Kanegra (06:35), Kempinski (06:40), Bašanija in Zambratija (06:45), hoteli Garden Istra, Aurora in Koralj (06:50), Resort Polynesia (06:50), Stella Maris (06:55), hotel Sipar (07:00), avtokamp Park Umag (07:10).
Sledi izlet s približnim časom povratka v hotel do 22.15.

Cena: 750 HRK za odrasle v juliju in avgustu, 590 HRK v ostalih mesecih.
Cena vključuje: strokovnega vodiča, prevoz s turističnim avtobusom, kosilo in vstopnico v nacionalni park (250 HRK).

 

Vse prikazane cene in urniki veljajo za leto 2020. Ponudbe in urnik bodo poslani na vašo zahtevo.

Prince of VeniceSan PawlNotranjost ladje za BenetkePristanišče UmagPuntaBarcolana, regattaSavudrija.Butori,  Momjan.Momjan.

Slike od 10. do 15. so objavljene z dovoljenjem avtorja R. Sironića.
Galerija.


Beneški karneval. Ogledate si lahko slike, ki opisujejo vzdušje plavajočega mesta.

GondoleCanal Grande v BenátkáchNa lesenih dokih v BenetkahKarneval


Za več informacij, pokličite Renatu na +385989485604 (Nenad Heinrich na +38598232083), ali pošljite e-poštno zahtevo. Tukaj so splošni pogoji ekskurzij.