Ladijski izlet: Vrsar - Benetke

Iz Vrsarja začnemo z avtobusnim prevozom v Poreč. Cestna razdalja je cca 11 km, tako da vožnja traja samo 15 min. Prevoz štarta pri hotelu Pineta, nadaljuje na bencinsko črpalko in do avtokampov Portosola, Koversada, Osera, Valkanela (Funtana) itd. Več o izletu v Benetke. Potovanje zahteva potni list ali osebno izkaznico! Če rezervirate v naši spletni trgovini, nam morate poslati osebne podatke.

Cena za odrasle je 550 HRK. (avtobus do Poreča in ladja do Benetk).

Za spletne rezervacije, kliknite tukaj in izberite v meniju odhodne točke od 27 do 33:

Možna je tudi vožnja samo v eno smer.
Cena za odrasle je 515 HRK (avtobus do Poreča in ladja do Benetk).

Zahvaljujoč temu, da imajo izleti štart v Poreču, se sezona izletov začne konec aprila in zaključi v prvi polovici oktobra. Cene in razpored bodo poslani na vašo zahtevo. Rovinj (37 km) je tudi odhodno pristanišče za Benetke. Brezplačen prevoza ni.

Izlet z ladjo: Vrsar – Rovinj – Limski kanal (fish-picnic)

Ladja Bolivar, VrsarLadja Bolivar, odhod okoli 11:30 iz Vrsarja. Pijača dobrodošlice. Vožnja ob obali Istre do Rovinja (postanek dve uri). Kosilo. Prosti čas. Povratek, vožnja po Limskem kanalu, s postankom za kopanje (ena ura). Povratek v Vrsar okoli 17:00.

Cena: 220 HRK za odrasle.
Cena vključuje: pijačo dobrodošlice, kosilo (riba ali meso na žaru, kruh, solata in pijača).

Za spletne rezervacije, kliknite tukaj:

Foto safari na delfine iz Vrsarja ob mraku (lov s fotoaparatom)

Foto safari na delfine iz Vrsarja.Odhod iz luke Vrsar okoli 17:00. Sledi vožnja, ki traja samo 20 minut. Položaj, kjer je najlažje videti delfine, se nahaja blizu Vrsarja, na vhodu v Limski kanal. Po prihodu na želen položaj, se motorji ladje ugasnejo in po nekaj minutah priplavajo delfini. Sledi fotografiranje in povratek v luko, okoli 20:00.

Cena: 150 HRK.
V ceno nista vključeni hrana in pijača. Obstaja možnost, da delfinov ne vidimo? Da!

Za spletne rezervacije, kliknite tukaj:

Več o ladijskih izletih iz drugih luk.

Izlet z ladjo: Vrsar-Pula-otoki Sestrice

OOtok v obliki ribe, Brioni. Odhod ob 9:00 iz Vrsarja. Ladja Bolivar. Pijača dobrodošlice. Vožnja ob obali Istre – mimo Rovinja, Rdečega otoka in Brionov do Pule. Ogled mesta s strokovnim vodičem. Kosilo na ladji. Ob povratku se zasidramo pri otoku Sestrice in sledi kopanje na odprtem morju. Povratek v Vrsar okoli 17:00 ure.

Cena: 300 HRK za odrasle.
Cena vključuje: pijačo dobrodošlice, kosilo (riba ali meso na žaru, kruh, solata in pijača) in vodiča. Ta ponudba velja le, če se formira dovolj velika skupina. Kopanje je načrtovano pri otoku Sestrice, ki se nahaja okoli 5 milj južno od Rovinja. Tu se ladja zasidra. Ob slabem vremenu ali usklajevanju z željami potnikov, je možno opraviti postanek za kopanje na otoku Sveti Jerolim na Brionih ali v Limskem kanalu.

Izlet z ladjo Astral na Brione (odpovedano zaradi epidemije COVID-19)

Astral (Atlas)Zbiranje gostov s področja Vrsarja se začne ob 10:10 v Koversadi, okoli 10:25 v Funtani. Ladja iz luke Porečko izpluje ob 10:30. Po prihodu v Poreč, sledi izlet z ladjo. Predviden povratek v hotele je ob 20:30 uri.

Cena: 485 HRK in vključuje prevoz z avtobusom, pijačo dobrodošlice, kosilo, vodenje, vožnjo s ladjo in vstopnico v nacionalni park.

Nudimo online vstopnice v nacionalni park Brioni. Izlet štarta iz Fažane, ki se nahaja 46 km iz Vrsarja. Več o samostojnem obisku Brionov.

Enodnevni izlet na Plitviška jezera (odpovedano zaradi epidemije COVID-19)

PlitviceTa edinstveni nacionalni park se nahaja 266 km iz Vrsara.
Načrt poti:
Čas odhoda avtobusa: Avtokamp Koversada, resorta Petalon in Belveder ob 6:55, kampa Orsera in Valkanela ob 7:05, resort in avtobusna postaja Funtana ob 7:10. Sledi izlet, s približnim časom povratka v hotel do 22:00.

Cena: do 750 HRK.
Cena vključuje: strokovnega vodiča, prevoz s turističnim avtobusom, kosilo in vstopnico v nacionalni park (250 HRK).

Vrsar je slikovito malo mesto na brežičku, ki mu dominira cerkev svetega Mirka. Fantastična razvejanost obale s številnimi otočki in bližina Limskega kanala sta njegovi glavni prednosti.

Most vzdihov.Gondole.Doževa palača.Maska 1.

Za več informacij o izletih iz Vrsarja, pošljite e-mail ili pokličite (WhatsApp, Viber i FaceTime) direktno Renato, na +385989485604 ali Nenada, na +38598232083. Splošni pogoji potovanja se nahajajo tukaj.