Hajókirándulás Vrsar-Velence

Először is, kérjük, ellenőrizze utazási feltételeit a covid-19 betegség szempontjából.
Vrsarból indulunk autóbusszal Porecbe. Az utihossz kb. 11 km, az út körülbelül 15 percig tart. A transzfer a hotel Pinetától történik, OMW benzinkút, és az autó kemping Portosole, Koversada, Osera és igy tovább. Több információ a kirándulásról és Velencéről.
Ár a felnőtteknek 550 HRK-tól.
Az ár tartalmazza a helyi buszjáratot és a kalauzt.

Online foglaláshoz (kérjük, válasszon a menüpontok közül 27-től 33-ig):

Lehetséges utazni csak egy irányba: ára felnőtteknek 515 HRK-tól (Autobusz Porecig és hajó Velencéih).
Annak köszönhetően, hogy a kirándulások Poreból indulnak, a kirándulások szezonya már megkezdődik áprilisban és október első felében ér véget. Az árak és az órarendet elküldjük az Ön kérésére. Rovinj (37 km) Velence indulási kikötője lehet. Ingyenes transzfer nem lehetséges.

Foto szafari delfinekről Vrsaron alkonyatkor

DelfinatrakcióIndul a Vrsari kikötőből 17:00 óra körül. Követi 20 perces utazás. A pozició amelyről a legkönnyebb látni a delfineket vrsar hoz közel található, a Limszki kanális bejáratánál. Azután, hogy megérkeztünk a megfelelő pozicióra, kikapcsoljuk a hajó motorja és erre pár percre érkeznek a delfinek. Ezt követi a fényképezés és a visszatérés a kikötőbe 20:00 körül.
Az ára: 150 HRK.

Online foglaláshoz:


Az árba nincs benne azétel ital. Előfordulhat e, hogy a delfinek nem jönnek elő? Ebben az esetben nem térítjük vissza az utazás árát.
Többet a hajókirándulásokról más kikötőkből.

Hajókirándulás Brijuni-ra (a COVID-19 járvány miatt törölték)

Hajó Astral (Atlas)Vrsar környékéről az utasokat 10:10-kor szedjük össze, Funtana-ban 10:15-kor.
A hajó Porec kikötőjéből 10:30-kor indul. Veli Brijun-ra érkezéskor a Nemzeti park megtekintése következik, kb. 3:30 h. Visszatérés a szállodába kb. 20:00 h.
Az ár: 485 HRK, tartalmazza az útvezetést, hajóutat, busz szállitás, ebédet (és italfogyasztással), és a belépőt a Nemzeti Parkba.
Online belépőket is felkinálunk a Brijuni. Az indulá Fazane-ból indul, amely 64 km-re van Vrsar-tól. Többet az egyéni útról.

Egynapos kirándulás Plitvice-re

Ez az egyedülálló Nemzeti Park 226 km-re helyezkedik el Vrsar-tól.
Útiterv:
A Buszok indulása a következő: Koversada-autókemping, Resort Petalon és Belvedere 6:55, Orsera és Valkanela 7:05-kor, Resort és buszállomás Funtána, 7:10 h. Kirándulás visszatérés a szállodába kb. 22:00.
Az ár: 750 HRK-ig. Az ár magábafoglalja: útvezetőt, átszállitás busszal,ebéd, belépő a Nemzeti Parkba (250 HRK-35 euró).

A végleges ütemtervet és árakat az Ön kérésére küldjük el.

Vrsar látványos hely egy magaslaton, melynek egyik jellegzetessége a Sveti Mirko templom. A part mely körül számos sziget helyezkedik s a Limski Kanal közelsége meghatározója és előnye.

Farsangi maszk.Gondolák.Canal Grande.Velence

Részletesebb tájékoztatásért a Vrsarból induló kirándulásokról forduljon hozzánk e-mailben vagy telefonon (WhatsApp, Viber és FaceTime) ezenkivül Renátát a +385989485604 vagy Nenad-ot a +38598232083 számokon. Általános feltételek.